12 mei 2020

Oud-profs dit jaar niet naar Kessel

Vanwege het coronavirus zal de in Kessel geplande benefietwedstrijd van oud- profvoetballers dit jaar geen doorgang vinden. Lees meer »

26 juli 2019

Oud-profs ondanks hitte actief in Kessel

Afgelopen woensdag 24 juli werd in Kessel een benefietwedstrijd gespeeld tussen oud-profs en ondernemers uit de regio. De wedstrijd werd gespeeld op de terreinen van Stal Hendrix, waarbij dankzij de medewerking van de organisatie van Jumping Peel en Maas ook de faciliteiten van dit hippische evenement konden worden gebruikt. Lees meer »

23 juli 2019

Toezegging komst Van Bommel en Nilis

Al eerder werkte hij mee aan het Grand Café de Sport, en ook dit jaar mogen we hem weer ontvangen! Mark van Bommel zal morgenavond deel uitmaken van het team van oud-profs waarbij Bert van Markwijk het team zal coachen. Daarnaast zal namens VVV niet alleen Mark Luijpers maar ook Luc Nilis aanwezig zijn. De voormalig spitsentrainer van PSV is met ingang van het seizoen 2018/19 verbonden aan VVV-Venlo als assistent-trainer. Lees meer »

17 juli 2019

Deelnemende bedrijven benefietwedstrijd

Deze ondernemers hebben een plekje in het voetbalteam gekocht en leveren zodoende een bijdrage aan het Jeugdfonds Sport! - Kaartverkoop - De wedstrijd is gratis te bezoeken voor het publiek, maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om vanuit het VIP-Paviljoen naar deze happening te kijken. Kaarten zijn te bestellen per mail aan info@grandcafedesport.nl. Lees meer »

11 juli 2019

Kaartverkoop mini-voetbalwedstrijd oud-profs & ondernemers loopt voorspoedig!

De wedstrijd bekijken vanuit het VIP-paviljoen onder het genot van een hapje en drankje? Dat kan! Bestel nu je ticket voor € 39,- via info@grandcafedesport.nl Lees meer »

05 juli 2019

Bekendmaking namen voormalig prof-voetballers

Naast oud-profs Kevin Hofland, Reginald Thal, Maurice Graef en Willy Boessen zullen ook Dirk Marcellis en Mark Luijpers op 24 juli de strijd aan gaan met een elftal van ondernemers. Dirk Marcellis kwam van 2006 tot en met 2018 uit voor achtereenvolgens PSV, AZ, NAC Breda en PEC Zwolle. Mark Luijpers is een voormalig profvoetballer van Roda JC en MVV die bij voorkeur als linksback of voorstopper speelde en momenteel werkzaam is als assistent-trainer bij VVV-Venlo. Lees meer »

03 juli 2019

Ondernemersteam benefietwedstrijd Vol!

Tijdens het Grand Café de Sport op woensdag 24 juli zal een team van prominent oud-voetballers het opnemen tegen een elftal van ondernemers. Deze ondernemers hebben een plekje in het team bemachtigd door Jeugdfonds Sport Limburg te steunen. Met trots kunnen we melden dat diverse ondernemers zich al snel hebben gemeld en alle plaatsen voor de voetbalwedstrijd inmiddels zijn opgekocht. Lees meer »

25 juni 2019

Editie 2019

In 2019 is Grand Café De Sport terug van weggeweest! Na vorig jaar te hebben overgeslagen wordt op woensdag 24 juli tijdens Jumping Peel en Maas een nieuwe editie van Grand Café georganiseerd, en deze keer heeft de organisatie voor een geheel andere opzet gekozen. Op het grasveld voor het VIP-paviljoen wordt namelijk een klein voetbalveld aangelegd (ca. 40 x 50 m), waar een ludieke mini-voetbalwedstrijd wordt gespeeld. Een van de teams bestaat uit prominente oud-voetballers, terwijl het andere team bestaat uit ondernemers die een plekje in dit team kunnen kopen en zodoende een bijdrage leveren aan het Jeugdfonds Sport Limburg; uiteraard staat niet het sportieve resultaat maar vooral de gezelligheid daarbij voorop. Lees meer »

27 juli 2017

€ 10.000 voor Jeugdfonds Sport Limburg

De Kiwanis Peel en Maas hebben voor het vierde jaar op rij met groot succes het Grand Café de Sport georganiseerd. Samen met de veiling van verschillende bijzondere stukken leverde het uiteindelijk maar liefst 10.000 euro op voor het Jeugdfonds Sport Limburg. Lees meer »

20 juli 2017

"We hebben wat rotte jaren gehad in het wielrennen. Toen stonden renners niet altijd op ons, te wachten.'

Al 27 jaar volgt ie de Tour de France; sportjournalist van De Telegraaf en absolute wielerkenner: Raymond Kerckhoffs. 'We hebben wat rotte jaren gehad in het wielrennen. De Armstrongjaren, de dopingtour, de epojaren. Toen stonden renners niet altijd op ons, mensen van de pers, te wachten.' Kerckhoffs heeft altijd geprobeerd eerlijk te zijn en dus is de relatie met de renners na al die tijd nog goed. Al is hij niet per sé in de Ronde om vrienden te maken. Lees meer »

19 juli 2017

Rens Raemakers "ik ben een politiek dier..."

“Ik ben een politiek dier. Als 10-jarige jongen wist ik al precies wat ik wilde worden: Tweede Kamerlid. De Tweede Kamer is de plek waar het debat nooit stopt. De Kamer is het hoogste wetgevende orgaan van Nederland en zij controleert de macht. Het Kamerlidmaatschap was voor mij dan ook een droom die uitkwam. En dat al op mijn 25ste! Lees meer »

17 juli 2017

Steven Rooks brak in 1983 in één klap door door een overwinning in de klassieker Luik-Bastenaken-Luik.

Steven Rooks brak in 1983 in één klap door door een overwinning in de klassieker Luik-Bastenaken-Luik. Datzelfde jaar deed hij ook voor de eerste keer mee aan de Tour de France, maar reed hem niet uit. Een 25e plaats in 1985 en een 9e in 1986 volgden. Lees meer »

12