Over Grand Café de Sport 

Het Grand Café de Sport is een initiatief van Kiwanis Peel en Maas. Het begon allemaal in 2013, toen deze serviceclub op zoek was naar een nieuw, aansprekend fundraisingproject. Al brainstormend ontstond het idee om het te koppelen aan Jumping Peel en Maas. Het imposante, speciaal voor dit internationale springconcours gebouwde VIP-paviljoen werd op de vrijdagavond namelijk niet gebruikt. Dat bood een uitgelezen kans om een fundraising te organiseren in een schitterende entourage.

Te gast bij Jumping Peel en Maas 

Jumping Peel en Maas wordt georganiseerd bij Stal Hendrix, waarvan Kiwanis-lid Paul Hendrix een van de eigenaren is. Dankzij de tomeloze inzet en het uitgebreide netwerk van hem en de andere leden van Kiwanis Peel en Maas lukte het om een avond te organiseren van ongekende allure.

Opbrengsten voor Jeugdfonds Sport Limburg 

De avond bestaat uit meerdere onderdelen. Centraal staat het ‘rondetafelgesprek’ met prominente Limburgse sportgasten, onder leiding van L1-presentator Sander Kleikers. Ook is er een veiling voor het goede doel. De opbrengst van de veiling en de kaartverkoop is bestemd voor het Jeugdfonds Sport Limburg.

Vorige edities 

Editie 2017 

De Kiwanis Peel en Maas hebben voor het vierde jaar op rij met groot succes het Grand Café de Sport georganiseerd. Tijdens een avondvullend programma interviewden L1-presentator Sander Kleikers en zijn sidekick Gert Jakobs verschillende prominente tafelgasten.

 

Lees meer

Editie 2016 

Ook dit jaar hadden de Kiwanis Peel en Maas een aantal aansprekende gasten uitgenodigd. Wereldkampioen handboogschieten Mike Schloesser; zakenvrouw van Noord-Limburg Mieke Verhaegh; voormalig bokser Arnold Vanderlyde; mister Pinkpop Jan Smeets; oud-wielrenner Danny Nelissen en ten slotte tennisicoon Sjeng Schalken.

 

Lees meer

Editie 2015 

In 2015 waren als tafelgast aanwezig onder meer Bert van Marwijk, Mark van Bommel, Toon Gerbrands, Jos van Reij, Anky van Grunsven en Sjef Jansen.

 

Bekijk de foto's

Editie 2014 

Bij de eerste editie schoven onder meer aan Maartje Paumen, Jeroen Dubbeldam, Sef Vergoossen, Dorrie Eilers, Ger Koopmans, Bart Brentjens en Martin Vlijm.

 

Bekijk de foto's