06 juli 2017

Gert Jakobs “Zonder Meesterknecht Geen Succes”.

Gert Jakobs was een super knecht. Altijd fietste hij in dienst van de ploeg. Gert zorgde ervoor dat zijn kopmannen konden winnen. Zijn carrière en zijn leven kende vele diepte- en hoogtepunten. Nu vertelt Gert met passie en humor over zijn ervaringen in de presentatie “Zonder Meesterknecht Geen Succes”. Lees meer »

05 juli 2017

Aike Visbeek, ploegleider Team Sunweb.

Aike Visbeek, ploegleider Team Sunweb. te gast bij Grand Café de Sport. Lees meer »

03 juli 2017

Grand-Café De Sport weer tijdens Jumping Peel en Maas.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor een nieuwe editie van Grand-Café de Sport, die dit jaar zal plaatsvinden op 26 juli aanstaande, alweer in volle gang. Meerdere prominente gasten hebben reeds hun medewerking aan deze avond toegezegd, zoals: Frans Maassen en Aike Visbeek. Ongetwijfeld zullen er de komende tijd nog meer grote namen aan deze lijst worden toegevoegd. De tafelgesprekken staan weer onder leiding van Sander Kleikers, terwijl Joep Verbugt de verdere presentatie voor zijn rekening zal nemen. Lees meer »

03 juli 2017

Frans Maassen te gast bij Grand Café de Sport 2017.

Frans Maassen (Haelen, 27 januari 1965) is een voormalig Nederlands wielrenner, die prof was van 1987 tot 1995. Tegenwoordig is hij ploegleider. Lees meer »

05 augustus 2016

Opbrengst derde editie: € 11.000 voor Jeugdsportfonds Limburg

Grand Café de Sport was een groot succes. Sander Kleikers interviewde verschillende prominente Limburgers en de veiling leverde uiteindelijk maar liefst 11.000 euro op voor het Jeugdsportfonds Limburg. Lees meer »

21 juli 2016

Tafelgasten Grand Café de Sport 2016

Ook dit jaar mogen we weer mooie gasten ontvangen. Sjeng schalken, Arnold Vanderlyde, Jan Smeets, Danny Nelissen en Mike Schloesser schuiven weer aan tafel bij Sander Kleikers Lees meer »

27 juli 2015

Mooi artikel op de website van Chapeau magazine.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseerde serviceclub Kiwanis Peel en Maas onlangs onder de naam Grand Café de Sport een benefietavond voor het Jeugdsportfonds Limburg. Chapeau Magazine schreef hier een mooi artikel over. Lees meer »

23 juni 2015

10 mille voor het Jeugdsportfonds Limburg

Tal van de aanwezigen boden gisteravond gul tijdens de veiling van Grand Café de Sport. Kiwanis Peel en Maas voorzitter Reggie de Winne mocht aan het einde van de avond een cheque van € 10.000,-- overhandigen. Lees meer »

01 juni 2015

Grand-Café De Sport weer tijdens Jumping Peel en Maas.

Een jaar geleden heeft Kiwanis Club Peel en Maas voor de eerste keer het "Grand-Café de Sport" georganiseerd in het fraaie VIP-paviljoen van Jumping Peel en Maas. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor een nieuwe editie van Grand-Café de Sport, die dit jaar zal plaatsvinden op 22 juli aanstaande, alweer in volle gang. Lees meer »

02 juni 2014

Nieuw event in Kessel

Op woensdag 23 juli wordt in Kessel voor de eerste maal een bijzonder evenement georganiseerd: Grand Café De Sport. Lees meer »

12